Deputatul USR Lavinia Cosma, campanie pentru liceenii mureșeni – “Fără droguri” (II)

Consumul de droguri este o realitate pe care nu putem să o ascundem sub preș. Așa trebuie să își fi spus și deputatul USR Lavinia Cosma care a inițiat în luna iunie a acestui an discuții cu toate instituțiile implicate în prevenirea și combaterea consumului de droguri și cu participarea reprezentaților Consiliului Județean a Elevilor. De atunci, demersul s-a transformat într-o campanie. În cel de-al doilea interviu am discutat despre campania “Fără droguri”, despre acțiunile care vor avea loc în cadrul campaniei, despre cât de periculoase sunt etnobotanicele și despre ce modificări legislative pot fi aduse pentru ca aceste etnobotanice să nu mai fie comercializate. De asemenea, cum pot deveni serviciile de suport pentru dependenți funcționale.

Citește mai mult…

Deputatul USR Lavinia Cosma, campanie pentru liceenii mureșeni – “Fără droguri” (II)This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException